Windows 11 videot

TK3
TK7
TK1
TK2
 
 
Tämä sivu sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Videot on tallennettu Googlen tarjoamaan YouTube-palveluun. Myös videon tekstitys on tehty palvelussa.
YouTube sivusto voi kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa.
Jos tekstitys ei näy, klikkaa YouTuben ikkunan oikeassa alareunassa olevaa tekstitys -kuvaketta

 
 
 
 
 
Video Aloitusvalikon asetuksista. Asetukset löytyvät myös Windows 10 Asetukset käyttöohjeesta.

 

 

 

 

 
Video Tehtäväpalkin asetuksista. Asetukset löytyvät myös Windows 10 Asetukset käyttöohjeesta.

 

 

 

 

 
Video ohjelmaikkunoiden kohdistamisesta. Ohjeet löytyvät myös Windows 10 ja Internet käyttöohjeesta.

 

 

 

 

 

Video Gmail -sähköpostitilin lisäämisestä Microsoft Sähköposti -sovellukseen. Ohjeet löytyvät myös Sähköposti käyttöohjeesta.

 

 

 

 

Video Tallennustilan seurannasta ja hallinnasta. Ohjeet löytyvät myös Windows 10 ja Internet käyttöohjeesta. Tallennustilan asetukset -sivu on muuttunut useaan kertaan eri ominaisuuspäivityksissä. Siihen on tullut myös lisää ominaisuuksia.

 

 

 

 

Video Resurssienhallinnan käytöstä. Ohjeet löytyvät myös Resurssienhallinta käyttöohjeesta.

 

 

Video OneDriven toiminnasta. Oletuksena kaikki tiedostot ja kansiot tallennetaan myös C:\Käyttäjät\käyttäjä\OneDrive -kansioon. Tämä tarkoittaa, että Onediveen tallennetut tiedostot ja kansiot löytyvät kahdesta eri paikasta massamuistia (HDD tai SSD). Tämä vie nykyaikana internet -yhteyksien toimiessa turhaan massamuistin kapasiteettia. Niitä ei saa kuitenkaan mennä poistamaan, vaan tilaa pitää vapauttaa. Ohjeet löytyvät myös Windows 10 ja Internet käyttöohjeesta.

 

 

 

 

 

Windows 11