Käyttöohjeet

TK7
TK4
TK2
TK3
Tällä sivulla olevat käyttöohjeet ovat vapaasti luettavissa ja ladattavissa.
Klikkaamalla käyttöohjeen nimeä aukeaa se uuteen välilehteen.

 

Käyttöohjeen tallentaminen omalle tietokoneelle

Ohjeet käyttöohjeiden tallennukseen omalle tietokoneelle ja pikakuvakkeen luomisesta työpöydälle.

 

Tietokoneeseen asennetut komponentit ja niiden ominaisuuksia. Tämä kannattaa lukea, jos on hankkimassa uutta tai käytettyä tietokonetta.

 

109 sivuinen ohje Windows 10 käyttöön ja internetin yhteysvaihtoehtoihin. Ohje soveltuu aikaisempia Windows -versioita käyttäneille.

 

Internetin yhteysvaihtoehdot ja surffailun ohjeita. Tämä ohje liittyy Windows 10:een, eli ohjeessa on käytetty Windows 10 omaa sähköpostiohjelmaa ja Edge -selainta.

 

Lähiverkon keskeisin laite on reititin, johon kaikki laitteet liitetään joko Ethernet -kaapelilla (RJ45) tai langattomasti WLANilla.

 

Tämä ohje soveltuu vähän tietokonetta käyttäneille. Tämäkin ohje kertoo Windows kympistä, mutta ohjeissa on käytetty suosituimpia selaimia ja sähköposteja.

 

Windows 10 asetusten muuttaminen ja hallinta.

 

Sähköposti -käyttöohjeessa käsitellään yleisesti sähköpostia. Ohjeessa on myös esimerkki Gmailin selainversiosta sekä Outlook ja Gmail Microsoftin sähköposti -sovelluksessa.

 

Eri kirjautumisvaihtoehdot ja esimerkki Kelan asiointipalvelusta sekä kuitin tai tiliotteen tulostaminen PDF -tiedostoon. Soveltuu kaikille Windowsin versioille.

 

Varmuuskopioinnissa käsitellään Macrium Reflect  ja SyncBackFree -ohjelmia.

 

Resurssienhallinnassa käsitellään Windows 10 resurssienhallintaa

 

 

TK6
TK3
TK1
TK6
Windows-10
TK2